hitta hit

En mycket stor fördel med Järvsö är att det går snabbt att ta sig hit. Om man jämför med de flesta orterna i svenska fjällvärlden är det i princip halva sträckan, både dit och hem.

Dessutom är Järvsö en levande ort där man kan semestra och koppla av året om – för en helg, en kortvecka eller längre. Till Järvsöbacken och Järvsö Bergcykelpark är det 1,6 kilometer.

BIL

Det tar cirka 3,5 timmar att bila de 32 milen upp till Järvsö från Stockholm och cirka 1,5 timmar från Gävle. Du tar dig enkelt hit via E4:n upp till Tönnebro där du sedan svänger in på riksväg 83 som leder till Järvsö.

TÅG

Det går dagliga avgångar från Stockholms centralstation till Järvsö, där du enkelt kan ta en taxi, bli hämtad av Järvsö Lodge Concierge Service eller ta en rask promenad på 1,5 km till sällskapet som kanske redan är på plats och väntar i loungen.

BUSS

Bussbolaget Härjedalingen kör turer från Härjedalen till Stockholm flera gånger per dag. Bussen stannar mitt i byn där du kan bli upphämtad.

TAXI

Om du inte har egen bil på plats kan du antingen ta en taxi eller beställa transport via Järvsö Lodge Concierge Service. Smidigt och enkelt.