Inte bara ett boende.

BOENDE

I Järvsö Lodge kan du välja mellan olika storlekar på boende; från mindre studios till större 3-rumslägenheter med kök och vardagsrum i ett. Gemensamt för alla lägenheter är att de är toppmoderna med färger och material hämtade från trakten.

Men du hyr inte bara ett boende. Du får också tillgång till behagligt inredda gemensamhetsutrymmen för avkoppling eller socialisering. Mer om det nedan.

LOUNGE

Ingen lodge utan en lounge där man kan koppla av och umgås framför den öppna brasan eller hänga i den gemensamma ”baren”. I Järvsö Lodge har vi lagt lite extra kärlek till de tilltagna gemensamma utrymmena.

På entréplanet i huvudbyggnaden finns en klassisk lounge med angränsande matsal och cateringkök där man kan umgås med lite högre volym, invid öppna spisen. På övervåningens gemensamma utrymmen är det stillhet, med brasa och/eller bok.

BASTU OCH RELAX

Trötta ben och armar kräver lite omsorg. I vår bastu och relaxavdelning kan du koppla av efter en dag i skidbacken, efter cykelturen eller den äventyrsfyllda forspaddlingen, eller bara vara med familj och vänner.

VALLA- OCH CYKELBOD

Inte bara kroppen behöver vård, omtanke och lite kärlek. Då vi värnar om lättillgänglighet och praktikaliteter så finns det självklart ett utrymme för persedelvård. I föreningens gemensamma valla- och cykelbod kan du pyssla om skidor och cykel så att allt är klart för nästa dag, vecka eller säsong. 

FÖRVARING

I eller i anslutning till samtliga lägenheter finns det tillgång till förvaringsmöjligheter för skidor och cyklar. Det finns cykelställ utom- respektive inomhus. 

CONCIERGE SERVICE

Bröderna Bergman som ägt och drivit Kramsta Gästgård Hotell & Konferens, som Järvsö Lodge hette tidigare, ansvarar för Järvsö Lodge Concierge Service.

Tjänsterna som de tillhandahåller är bland annat middagar/frukost för större sällskap, städning och transfer/skjutsning. Kontakta dem på 070-5774879 för frågor om dessa tjänster.