Hitta hit

Hitta hit

En mycket stor fördel med Järvsö är att det går snabbt att ta sig hit. Om man jämför med de flesta orterna i svenska fjällvärlden är det i princip halva sträckan, både dit och hem. Därtill är Järvsö en levande ort där man kan semestra och koppla av året om – för en helg, en kortvecka eller längre. Till Järvsöbacken och Järvsö Bergcykelpark är det 1,6 kilometer från Järvsö Lodge.

BIL

Det tar cirka 3,5 timmar att köra de 32 milen upp till Järvsö från Stockholm och cirka 1,5 timmar från Gävle. Du tar dig enkelt hit via E4:n upp till Tönnebro där du sedan svänger in på riksväg 83 som leder till Järvsö. Kommer du norrifrån så är det också riksväg 83 som leder dig fram till Järvsö och Järvsö Lodge.

TÅG

Det går dagliga avgångar från Stockholms C till Järvsö C, direkttåg tar knappt 3 timmar. Väl på plats kan du enkelt bli hämtad av Järvsö Lodge Concierge Service eller ta en rask promenad på 1,5 km till sällskapet som kanske redan är på plats och väntar i loungen.

BUSS

Bussbolaget Härjedalingen kör turer från Härjedalen till Stockholm flera gånger per dag. Bussen stannar mitt i byn där du kan bli upphämtad.

TAXI

Taxi lyser med sin frånvaro i Järvsö, men om du inte har egen bil på plats så kan du beställa transport via Järvsö Lodge Concierge Service. Smidigt och enkelt.