Boka boende

BOENDE

I Järvsö Lodge kan du välja mellan olika storlekar på boende; från mindre studios till större 3-rumslägenheter med kök och vardagsrum i ett. Gemensamt för alla lägenheter är att de är toppmoderna med färger och material hämtade från trakten. Järvsö Lodge består av en huvudbyggnad med boende, två lounger, en avskild matsal med cateringkök, samt tre separata byggnader som förutom boende inrymmer bastu & relax och valla- & cykelbod samt förråd.

Läs och se fler bilder under Boendet.

Boka

Bokningsregler Järvsö Lodge

För att bokningen ska gälla betalas en bokningsavgift på 500:-/lägenhet inom 5 dagar från det att ni har fått bokningsbekräftelsen. Önskar ni lägga till avbokningsskydd, 300:-/lägenhet betalas det in i samband med bokningsavgiften. Betalningen sker till Kramsta Gästgård & Konferens AB bankgiro 5814-3561 – glöm inte att uppge namn och bokningsnummer. Bokning tas bort om inte bokningsavgiften är betald inom 5 dagar.

Bokningsregler vintersäsong 1/11-15/4: torsdag-söndag, söndag-torsdag eller hel vecka med ankomst söndag. Dygnshyra gäller ej under högsäsong. Har ni andra önskemål med annan ankomstdag eller avresedag eller längre vistelser så hör av er via mail till lodgeservice@kramsta.se så ska vi se vad vi kan göra.

Slutbetalning för lägenhet senast 30 dagar innan ankomst. Incheckning tidigast kl 16.00. Utcheckning senast 11.00.

Linnehyra finns som tillägg i bokningssystemet om ni inte vill ta med eget.

Och sist men inte minst, sällskap över 10 gäster kan beställa meny i matsal eller till lägenhet.