Aktuellt

Nu är bygget igång för fullt!

Efter en lyckad försäljning och marknadsföring under den gångna hösten är det nu äntligen dags att sätta spaden i marken! Bröderna Bergman som varit med och ägt och drivit fd Kramsta Gästgård sedan 1973 ser mer stor glädje fram emot omvandlingen till Järvsö Lodge, där de kommer att ansvara för Järvsö Lodge Concierge Service och allmän drift.

Brf lägenheterna finns i utförande om Studios, 2 rok och 3 rok för 2-7 bäddplatser med en boarea om 21 kvm upp till 75 kvm. Priserna varierar från 990.000 till 3.390.000 och med en månadsavgift på 1 090 kr/mån – 3 459 kr/mån. Inflyttning i mitten av december 2021.

I Järvsö Lodge, förutom ett härligt, bekvämt och avkopplande boende, finns det sköna gemensamhetsytor så som två lounger med öppen spis och relaxavdelning. Vi tillhandahåller 3 laddstolpar för fulladdning 11 kW samt ett 20-tal stolpar för motorvärmare/el-hybrider om 3,7 kW. Dessutom kommer det att finnas vallabod, vinkällare och concierge service där man kan få hjälp med det mesta. Ja, ett boende utöver det vanliga helt enkelt!

Tveka inte att höra av er för en privat visning av Järvsö Lodges fantastiska visningslägenhet, med en makalös utsikt över berg, dalar och Ljusnan.
Juridiska personer tillåts samt mycket goda uthyrningsmöjligheter finns! För visning och mer information är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö.

Boka en visning