Boka

BOENDE

I Järvsö Lodge kan man välja mellan olika storlekar på boende från mindre studios till stor lägenhet om 3 rum samt öppet kök/vardagsrum. Gemensamt för alla lägenheter är att de har samma omsorgsfulla varma lokala karaktär, i modern tappning.

Järvsö Lodge består av en huvudbyggnad med boende, två lounger, en chambre separé med cateringkök, samt tre separata byggnader som förutom boende inrymmer bastu & relax, valla- och cykelbod, tvättstuga samt förråd.

Bokningsregler Järvsö Lodge

För att bokningen ska gälla betalas en bokningsavgift på 500:-/lägenhet inom 5 dagar från det att ni har fått bokningsbekräftelsen. Önskar ni lägga till avbokningsskydd, 300:-/lägenhet betalas det in i samband med bokningsavgiften. Betalningen sker till Kramsta Gästgård & Konferens AB bankgiro 5814-3561 – glöm inte att uppge namn och bokningsnummer. Bokning tas bort om inte bokningsavgiften är betald inom 5 dagar.

Bokningsregler vintersäsong 1/11-15/4: torsdag-söndag, söndag-torsdag eller hel vecka med ankomst söndag eller torsdag. Dygnshyra gäller ej under högsäsong. Har ni andra önskemål så hör av er via mail till lodgeservice@kramsta.se så ska vi se vad vi kan göra.

Slutbetalning för lägenhet senast 30 dagar innan ankomst. Incheckning tidigast kl 16.00. Utcheckning senast 11.00.

Linnehyra finns som tillägg i bokningssystemet om man inte vill ta med sitt eget.

Då Järvsö Lodge är nyöppnat så är det vissa delar som inte har kommit igång än då exempelvis restaurangkök samt matsal beräknas bli klart i mitten av Februari. Men alla boendelägenheter som finns i bokningssystemet är klara.