Koncept

BOENDE

I Järvsö Lodge kan man välja mellan olika storlekar på boende från mindre studios till stor lägenhet om 3 rum samt öppet kök/vardagsrum. Gemensamt för alla lägenheter är att de har samma omsorgsfulla varma lokala karaktär, i modern tappning.

Järvsö Lodge består av en huvudbyggnad med boende, två lounger, en chambre separé med cateringkök, samt tre separata byggnader som förutom boende inrymmer bastu & relax, valla- och cykelbod, tvättstuga samt förråd.

LOUNGE

Ingen lodge utan en lounge där man kan koppla av och umgås framför den öppna brasan eller hänga i den gemensamma ”baren”. I Järvsö Lodge har vi lagt lite extra kärlek till de tilltagna gemensamma utrymmena.

På entréplanet i huvudbyggnaden finner du en generös klassisk lounge med angränsande chambre separé och cateringkök där man kan umgås med lite högre volym. På övervåningens gemensamma utrymmen är det stillhet som råder med boken fram för den andra öppna brasan.

BASTU OCH RELAX

Trötta ben och armar kräver lite omsorg. I vår bastu och relaxavdelning kan du koppla av efter en dag i backen, efter cykelturen eller den äventyrsfyllda forspaddlingen, eller bara vara med familj och vänner.

I avdelningen finns det även en varm badtunna med möjlighet att ta ett dopp under sommar, höst, vinter eller vår.

VALLA- OCH CYKELBOD

Inte bara kroppen behöver vård, omtanke och lite kärlek. Då vi värnar om lättillgänglighet och praktikaliteter så finns det självklart ett utrymme för persedelvård. I föreningens gemensamma valla- och cykelbod kan du pyssla om dina skidor eller cykel så att allt är klart för nästa dag, vecka eller säsong.

FÖRVARING

I samtliga lägenheter finns det självklart förvaringsmöjligheter för det nödvändigaste. Men som bekant är förråd ofta en bristvara oavsett om man är hemma eller på semester. I föreningen finns det därför ett yttre förråd där ni kan förvara lite skrymmande saker, eller vill plocka undan era personliga attiraljer vid de tillfällen ni hyr ut ert boende.

CONCIERGE SERVICE

Bröderna Bergman som ägt och drivit Kramsta Gästgård Hotell & Konferens, som Järvsö Lodge hette tidigare, kommer ansvara för Järvsö Lodge Concierge Service, vilket borgar för kontinuitet och kvalitet. Tjänsterna kommer förutom fastighetsskötsel omfatta mer personlig service som uthyrning, bokningar, fylla på kylskåpet innan ankomst, städning, skjutsning och hämtning. Johan Bergman som är kock kommer även ansvara för Järvsö Lodge catering.

Koncept

Järvsö Lodge är byns första BRF där den röda tråden är ett tillgängligt fritidsboende för aktiva människor, året om. En värdefull och skön plats med fokus på natur, lokalt genuint, äkthet, ursprung och design. Hela Järvsö Lodge andas modernt och funktionellt med Järvsö förankring via mönster och material hämtat från trakten i form av en uppdaterad stilren lodge.

För att säkerställa kvalitén, äktheten och engagemanget är självklart bland annat byggentreprenör, husarkitekt, byggprojektledare och mäklare från Järvsö. Närproducerat med andra ord.

OBS! Ovanstående bilder är en vägvisning till det som kommer att skapas inom Järvsö Lodge i form av boende och service.